HFS B 60200 VC Síkköszörű

Knuth

Leírás és Paraméterek

MAXIMÁLIS PRECIZITÁS NAGYMÉRETŰ ALKATRÉSZEK KÖSZÖRÜLÉSÉHEZ

A merev, széles munkaasztal egy tengleyen mozog. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy az extra hosszú asztalon és széles gépágyon a nagyméretű alaktrészek súlyeloszása egyenletes legyen, mindkét megmunkálási tartományban.
A V-kialakítású laposvezetékes kialakítás zökkenőmentes asztal mozgást eredményez.
A köszörűorsó csak függőlegesen irányban mozog - ez a kialakítás biztosítja a 100% -os pontosságú köszörlést, az egész munkaterületre.
A hidraulikusan működtetett lineáris asztalmozgás lehetővé teszi a fokozatmentes irány -és sebességváltást.
A különálló hidraulikus tápegység könnyen karbantartható. Mechanikusan és termikusan különálló egység, így biztosítva az állandó munkakörülmányeket.
Nagy dinamikusan kiegyensúlyozott köszörűorsó, állandó kenéssel.
A köszörűorsókat tapasztalt szakemberek légkondicionált tiszta helyiségekben szerelik össze, nagypontosságú csapágyak felhasználásával.
Opcionálisan a gép felszerelhető mechanikus koronglehúzóval, amely a korong és az oszlop bármilyen pocíciójában használható.
A korongot a megfelelő köszörülési magasság kiválasztása után, manuálisan lehet cserélni.

VC modell

VC modellek automata, függőleges előtolással rendelkeznek, amelyben a kezelő előzetesen be tudja állítani a köszörülési fogás nagyságát és a ciklusok számát.
A köszörűkorong alapjárati előtolását motorra lehet állítani - ezzel időt takaríthat meg.

Alaptartozékok:
2-tengelyes kijelző, köszörű korong, kőlehúzó, elektromágneses felfogó 500x1000 mm, hűtőrendszer, kiegyensúlyozó rendszer, kiegyensúlyozó tengely, gyémánttárcsa, beállító szerszámok, rögzítőcsavarok, Angol nyelvű használati utasítás
Gép típus HFS B 60200 VC Síkköszörű
Cikkszám K-124915