A weboldal cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.

 

ELFOGADOM

Időszakos karbantartás

Cikkszám: TMK

Vállaljuk gépparkok felügyeletét, akár hosszabb távon is. Kollégáink átvizsgálják a gépeket, meghatározzák azokat a szükséges javításokat, amik a biztonságos üzemeltetéshez szükségesek, majd meghatározott időközönként elvégzik a szükséges karbantartásokat.

Leírás és Paraméterek

Vállaljuk gépparkok felügyeletét, akár hosszabb távon is. Kollégáink átvizsgálják a gépeket, meghatározzák azokat a szükséges javításokat, amik a biztonságos üzemeltetéshez szükségesek, majd a meghatározott időközönként elvégzik a szükséges karbantartásokat.