A weboldal cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.

 

ELFOGADOM

Ingersoll-MDH65 vízszintes megmunkálóközpont

Leírás és Paraméterek

Az INGERSOLL MDH horizontális megmunkálóközpontok ideálisak doboz jellegű és teljesen szabad formájú munkadarabok megmunkálására. Az elkészíthető munkadarabok széles skálán mozognak, jellemzően autó alkatrészek, motor és futómű alkatrészek, egyéb gépipari berendezések alkatrészei.
A kategóriájából kiemelkedően megbízható, merev, nagypontosságú megmunkálást tesz lehetővé.
Megjelenése elegáns, kompakt, mégis jól kezelhető, kedvelt típus.
A főorsó kialakítása erőteljes, jól bírja a nehéz dinamikus megmunkálási feladatokat.
A túlméretezett golyósorsók a megmunkálás biztonságát hivatottak szolgálni, csakúgy mint a hűtött főorsó csapágyazás. MDH 40-MDH50 MDH 65 és MDH 80 as gépeinknél opcionálisan 12.000 Ford/ perces kerámia csapágyazású főorsó is rendelhető, míg a nagyobb gépknél a fogaskerék hajóműves nagy nyomatékú megmunkálási igény is kielégíthető.
Alapkiépítésben 40 férőhelyes szerszámtás tetszőlegesen bővíthető akár 120 szerszámig.
Minden gépünk palettacserélős, mely segítségével minimálisra csökkenthető a forgácsolási mellékidő, biztosítható a folyamatos üzemelés.
Opcionálisan rendelhető Renishaw szerszám és munkadarab bemérő berendezés .
A különlegesen pontos nagysebességű megmunkálási igényeket a FANUC 31i CNC vezérlés nagysebeségű mikroprocesszora is támogatja.