A weboldal cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.

 

ELFOGADOM

Mechanikus szerviz

Cikkszám: FelújításMECH

Akár a főorsó csapágyak cseréjéről van szó, akár a hidraulikus rendszer átvizsgálásáról, szelepek tisztításáról, mechanikus szerelőinknek a napi rutinfeladataink közé tartozik. Éppúgy, mint a golyósorsó- vagy támcsapágy cseréje, pneumatikus szelepek működésének ellenőrzése, cseréje.

Leírás és Paraméterek

Szervizgárdánk készséggel áll a rendelkezésére akár a főorsó csapágyak cseréjéről van szó, akár a hidraulika rendszer átvizsgálásáról, szelepek tisztításásáról.
Mechanikus szerelőinknek a golyósorsó- vagy támcsapágy cseréje, hidraulika, pneumatika szelepek működésének ellenőrzése, cseréje szintén a napi rutinfeladataink közé tartozik.