A weboldal cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.

 

ELFOGADOM

UV-75ATC Függőleges CNC eszterga szerszámcserélővel

Accuway Machinery

Leírás és Paraméterek

Gyártó bemutatása:

Az 1986-ban alapított Accuway Machinery Co. Ltd. a félvezetőipar számára öntőformák és szerszámok szállítására szakosodott, és a folyamatos fejlesztés és innováció révén bőséges precíziós megmunkálási tapasztalatot és technológiát halmozott fel.
Az alapítása óta folyamatos növekedést tapasztaló Accuway kibővítette üzleti tevékenységét szerszámgépek gyártásával. Jelenleg, több mint 10 000 m²-en, a folyamatos fejlesztésre összpontosítva, modern, nagypontosságú CNC szerszámgépeket gyárt, hogy megfeleljen a különböző ipari alkalmazások szigorú forgácsolási követelményeinek.
Saját öntvény-, revolverfej-, orsó- és egyedi szerszámtervezési technológiával rendelkeznek, hogy megfeleljenek a felmerülő gyártási kihívásoknak.
A szerszámgépekhez kínált egyedi portál töltőrendszerek kivételes termelékenységet és sokoldalúságot biztosító automatizálási megoldások.

Gép típus UV-75ATC Függőleges CNC eszterga szerszámcserélővel
Cikkszám AW-UV-75ATC
Vezeték típus: edzett lapos / lineár csúszó
Vezérlés típusa (controller type) FANUC 0i-T
Mdb maximális magassága (Max. height of works piece) 800 mm
Gyorsmenet X (Rapid X) 20 m/min
Gyorsmenet Z (Rapid Z) - m/min 7 m/min
Ismétlési pontosság (repeatability accuracy) 0.003 mm
C tengely van / nincs (C axis) van
Pozicionálási pontosság (Positioning accuracy) 0.005 mm
Főmotor teljesítmény / fesz. (headstock / spindle motor) 22
Gép hossz (L=Machine lenght) 2700 mm
Gép szélesség (W=Machine widht) 3700 mm
Gép magasság (H=Machine height) 4000 mm
Gép súly (machine weight) 16000 kg