A weboldal cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.

 

ELFOGADOM

UZ-2000T2W ferdeágyas CNC eszterga két revolverfejjel

Accuway Machinery
Cikkszám: AW-UZ-2000T2W
Elérhetőség: Kérjen árajánlatot!
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Gyártó bemutatása:

Az 1986-ban alapított Accuway Machinery Co. Ltd. a félvezetőipar számára öntőformák és szerszámok szállítására szakosodott, és a folyamatos fejlesztés és innováció révén bőséges precíziós megmunkálási tapasztalatot és technológiát halmozott fel.
Az alapítása óta folyamatos növekedést tapasztaló Accuway kibővítette üzleti tevékenységét szerszámgépek gyártásával. Jelenleg, több mint 10 000 m²-en, a folyamatos fejlesztésre összpontosítva, modern, nagypontosságú CNC szerszámgépeket gyárt, hogy megfeleljen a különböző ipari alkalmazások szigorú forgácsolási követelményeinek.
Saját öntvény-, revolverfej-, orsó- és egyedi szerszámtervezési technológiával rendelkeznek, hogy megfeleljenek a felmerülő gyártási kihívásoknak.
A szerszámgépekhez kínált egyedi portál töltőrendszerek kivételes termelékenységet és sokoldalúságot biztosító automatizálási megoldások.

Gép típus UZ-2000T2W ferdeágyas CNC eszterga két revolverfejjel
Cikkszám AW-UZ-2000T2W
Tokmány átmérője ( Chuck size) 160 mm
Főorsó furat 52 mm
Szegnyereg hüvely átmérő (talstock quill diam.) 85 mm
Szegnyereg belső kúp (tailstock taper) MT5
Gyorsmenet X (Rapid X) 24 m/min
Gyorsmenet Z (Rapid Z) - m/min 40 m/min
Revolver fej állások száma (turret tool station) 16 db
Ismétlési pontosság (repeatability accuracy) 0.003 mm
Vezérlés típusa (CNC Controller) FANUC 0i-T
Pozicionálási pontosság (Positioning accuracy) 0.005 mm
Gép hossz (L=Machine lenght) 5100 mm
Gép szélesség (W=Machine widht) 2400 mm
Gép magasság (H=Machine height) 2400 mm
Gép súly (machine weight) 10500 kg