Cégünkről

A TST Machine Kft. - korábban TST Mechanik Kft. - 1991 nyarán alakult CNC szerszámgépek értékesítésére, gépfelújításra, utólagos NC-sítésre. Az elmúlt években cégünk profilja tovább bővült, ma már több olasz, spanyol, német, japán cég kizárólagos képviselői vagyunk Magyarországon. A szakma melletti elkötelezettségünket mi sem bizonyítja jobban, hogy 2010-ben CNCEDU Kft. néven egy külön céget hoztunk létre a hazai CNC oktatás fejlesztésére, az iskola képzés támogatására.

 

Jelenl­eg a hagyományos és CNC szerszámgépek értékesítése mellett üvegléces mérőrendszerek, CNC vezérlések, fekete gránit mérőeszközök, mérőasztalok kereskedelmével is foglalkozunk.

 

Cégünk 8 fő állandó munkatárssal dolgozik, így az értékesített gépek üzembehelyezését, garanciális, illetve garancián túli szervizelését és karbantartását saját szakembereinkkel végezzük.

 

Hazai ügyfeleink között ma már több mint 1200 főleg kis és közepes vállalkozás található, de partnereink között tudhatunk számos jól ismert nagyvállalkozást is.

 

Kérésre termékeinkről katalógusokat, az általunk eladott és üzembe helyezett gépekről referencialistát küldünk.
Bízunk benne, hogy hamarosan partnereink között üdvözölhetjük Önt is.


Üdvözlettel:

Tari Attila
Ügyvezető igazgató