A weboldal cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.

 

ELFOGADOM

CNC Esztergák

CNC esztergagépet keres?

Válogasson 2, 3 vagy többtengelyes CNC esztergáink közül.  

Termékeink között megtalálhatók a két tengelyes alapgépek a több tengelyes  hajtottszerszámos vagy az ellenorsós és Multitasking CNC esztergák, karusszel CNC esztergák. A felhasználási cél szerint választhat ipari felhasználásra ajánlott nagy teljesítményű ferdeágyas edzett laposvezetékes CNC esztergát vagy könnyű felépítésű egyszerű kezelhetőségű hobbi vagy  Oktató CNC esztergát .

Ha nem találja az igényeinek megfelelő CNC esztergát kínálatunkban, hívja kollégánkat a +36 70 625 9216 telefonszámon és közösen megkeressük Ön számára a megfelelő megoldást!