A weboldal cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.

 

ELFOGADOM

CNC megmunkálóközpontok

CNC megmunkálóközpontot keres? Az Ön céljainak leginkább megfelelő CNC megmunkálóközpontot biztosan megtalálja alkategóriáink egyikében. Válogasson függőleges megmunkálóközpontok, öttengelyes megmunkálóközpontok, portál- és vízszintes megmunkálóközpontok közül.

A legtöbb gépet azonnal, raktárról szállítjuk Önnek. A CNC megmunkálóközpontok üzembehelyezését tapasztalt, precíz szakembereink végzik. Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik CNC megmunkálóközpontok szakszerű karbantartásában.

Rendeljen a TST Machine Kft.-től CNC megmunkálóközpontot és egy megbízható, a feladatra leginkább megfelelő gépet biztosítunk Önnek.

A TST Machine Kft.-nél megoldást talál kifejezetten nehéz munkadarabok, vagy akár edzett felületek megmunkálásához is. Ha nem találja az igényeinek megfelelő megmunkálóközpontot kínálatunkban, hívja kollégánkat a +36 70 625 9216 telefonszámon és közösen megkeressük Ön számára a megfelelő megoldást!