A weboldal cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.

 

ELFOGADOM

Szerszámgép szerviz

Egyetemes és CNC megmunkáló központok, marógépek, esztergák és más CNC szerszámgépek átvizsgálása, bemérése, szervizelése, javítása, időszakos karbantartása, felújítása. nem csak beszélünk az innovációról.

Cégünk közel 30 éves fennállása során rengeteg tapasztalatot halmozott fel hagyományos és CNC szerszámgépek széles skálájának szervizelése, hibafelmérése és a megfelelő pótalkatrészek beszerzése kapcsán.

Számos versenytársunktól eltérően mi a TST Machine-nél az általunk forgalmazott gépeken túl más gyártók termékeit is szakszerűen, a lehető legrövidebb határidő mellett szervizeljük.


Szerviztechnikusaink, elektromos- és mechanikus szerelőink évtizedes rutinnal rendelkeznek hagyományos és CNC szerszámgépek teljes körű javításában. Egyszerűbb hibaelhárítás vagy kérdés esetén keressen minket bizalommal akár telefonon keresztül is.  Komplex hibák elhárításáért a folyamat felgyorsítása érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot emailben is, hogy a lehető legpontosabb hibafelmérést végezhessünk. 

Amennyiben szükséges, átvizsgáljuk a vezérlések PLC-jét, ha egy problémára az a jobb megoldás, akkor módosítjuk a paramétereket, keep relay-ket, időzítőértékeket, a logikai kapuk feltételeit vagy megírjuk a kiegészítő funkció illesztéséhez szükséges blokkot (pl.: opcionális körasztal, rúdadagoló, robotkar M-kódok, stb). 

Szervizgárdánk készséggel áll a rendelkezésére akár a főorsó csapágyak cseréjéről van szó, akár a hidraulika rendszer átvizsgálásáról, szelepek tisztításásáról. 

Mechanikus szerelőinknek a golyósorsó- vagy támcsapágy cseréje, hidraulika, pneumatika szelepek működésének ellenőrzése, cseréje szintén a napi rutinfeladataink közé tartozik.  

Szerszámtár vagy pallettacserélő hiba esetén megbontásos vizsgálat után többnyire tömítéscserével orvosolhatjuk a keletkezett problémákat. Hagyományos esztergák beállítása, előtolás hibák javítása, fokozatok kiesésének javítása szintén gyakran előfordul. Képviselt márkáink (Knuth, Colchester, Harrison, Kitamura, Perfect, ZMM Bulgaria) esetén pótalkatrész beazonosításában, pótlásában is tudunk segíteni.

 


Áraink

Mechanikus szerelő: 19 500 Ft / óra
Elektromos szerelő: 25 000 Ft / óra
Mérnök: 25 000 Ft / óra
Külső mérnök: 35 000 Ft / óra

Kiszállítási díjak

Mérnök, elektromos utazási idő 12 500 Ft / óra
Mechanikus szerelő utazási idő 11 500 Ft / óra
Gépkocsi használat 250 Ft / km


Szervizmegrendeléseink átlagos átfutási ideje 1-3 hét.


Megrendeléskor van lehetőség gyorsasági kiszállást kérni, melyet szabad kapacitásunk függvényében tudunk teljesíteni.
Legkésőbb a megrendelést követő munkanapon visszajelzünk, hogy tudjuk-e teljesíteni a kérést:

  • 1 héten belüli kiszállás esetén, +20%-ot számítunk fel
  • 48 óran belüli kiszállás esetén, +50%-ot számítunk fel

 

Rendezés:

Ballbar bemérés

Javítsa a munkadarabok minőségét, pontosságát és növelje a gyártás hatékonyságát. A Renishaw körkörösség ellenőrző műszeres megoldásaink akár 90%-kal is csökkenthetik a beállításhoz szükséges időt, és továbbfejlesztik a felhasználó rendelkezésére álló folyamatszabályozási lehetőségeket. Körkörösségi vizsgálat, géppontosság meghatározás (kb. 4 óra)

Elektromos szerviz

Készséggel állunk rendelkezésére, legyen szó akár elektromos szekrény újra építéséről, szervomotorok és hajtásuk javításáról vagy CNC vezérlések cseréjéről (Siemens, Fanuc). Szolgáltatásaink közé tartozik továbbá PLC program írása, automatizálási perifériák, robotkarok telepítése, bekötése is.

Euromac Táveléréses gyártói vezérlő szoftver telepítés

Távfelügyeleti rendszerünkkel bárhonnan figyelemmel kísérheti a valós idejű termelést és a gépek állapotát. Folyamatoptimalizálás, állásidő-elemzés, diagnosztika és megelőző karbantartási értesítések. Minimalizálja a gépek meghibásodása miatti termelékenység csökkenést és növelje szerszámai és termelőeszközei élettartamát.

Geometria bemérése, beállítása

A szerszámgépek geometriai bemérését mérőhasábokkal, nagy pontosságú gránit derékszögekkel és mikronos órával végezzük. A derékszögek, síkok bemérését követően az asztalsíkok vízszintbe állítását végezzük el, majd az főorsó és állvány pozíciókat igazítjuk az asztalsíkhoz, hogy a lehető legnagyobb pontosságot érjük el.

Hibafelmérés

Vállaljuk az általunk forgalmazott és más gyártók gépeinek átvizsgálását, hibakeresését, javítását is. Szolgáltatásaink közé tartozik, az elektromos hibakeresés, mechanikus megbontás, hibás alkatrészek beazonosítása és pótalkatrészek biztosítása, beszerelése.

Időszakos karbantartás

Vállaljuk gépparkok felügyeletét, akár hosszabb távon is. Kollégáink átvizsgálják a gépeket, meghatározzák azokat a szükséges javításokat, amik a biztonságos üzemeltetéshez szükségesek, majd meghatározott időközönként elvégzik a szükséges karbantartásokat.

Ipari automatizálás

A tervezéstől, a telepítésen és PLC programozáson keresztül a beüzemelésig mindent ránk bízhat. Ipari automatizálási szolgáltatásainkkal és közel három évtizedes tapasztalatunkkal az egyetemes és CNC szerszámgépek területén, az Ön cégét is átsegíthetjük az automatizált termelésre való átállásra.

Mechanikus szerviz

Akár a főorsó csapágyak cseréjéről van szó, akár a hidraulikus rendszer átvizsgálásáról, szelepek tisztításáról, mechanikus szerelőinknek a napi rutinfeladataink közé tartozik. Éppúgy, mint a golyósorsó- vagy támcsapágy cseréje, pneumatikus szelepek működésének ellenőrzése, cseréje.

Mérőrendszerek javítása

Elkoszolódott üvegléc tisztítása, bekeményedett tömítőgumi cseréje, törött olvasófej javítása és elektromos tesztelése, valamint kábel és gégecsőhosszabbítás. Forgalmazunk üvegléces útmérő rendszereket  digitális kijelző egységgel, melyek egyaránt alkalmasak esztergához és marógéphez is, 2 vagy akár 3 tengelyen.

Részegységek javítása

Szervizgárdánk készséggel áll a rendelkezésére akár a főorsó csapágyak cseréjéről van szó, akár a hidraulika rendszer átvizsgálásáról, szelepek tisztításáról. Mechanikus szerelőinknek a golyósorsó- vagy támcsapágy cseréje, hidraulika, pneumatika szelepek működésének ellenőrzése, cseréje szintén a napi rutinfeladataink közé tartozik. 

Üzembe helyezés

Az általunk forgalmazott gépek telepítését, üzembe helyezését és szervizelését saját szakembereinkkel végezzük a garancia teljes időtartama alatt és azt követően is, egyedi árajánlat alapján. Elektromos kábelek bekötését, burkolatok rögzítését, valamint digitális útmérő rendszerek felszerelését is ránk bízhatja.