A weboldal cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.

 

ELFOGADOM

FAGOR CNC vezérlés

2017 óta Magyarországon mi képviseljük a FAGOR CNC-ket, és vezérléseket.

Amennyiben bármilyen szakmai kérdése, vagy pótalkatrész igénye volna, kérem jelezze. 

 CNC vezérlések 

CNC vezérlések

A Fagor Automation integrált megoldásokat kínál nagy pontosságú megmunkáló központokhoz, esztergákhoz, és más alkalmazásokhoz is széleskörű CNC családja segítségével. CNC rendszereink a legtöbb egyedi igényt is kielégítik, kezdve a hagyományos programozástól, kis szériás gyártáson keresztül, a nagy sebességű forgácsolásig (high-speed cutting), nanométeres pontosságig, marógépek, esztergák, megmunkáló központok vagy akár lézergépek stb. vezérléséhez. 

A Fagor CNC-k tervezését a következő szempontok vezérelték:

  • Egyszerű programozhatóság, nem feltétlenül szükséges az ISO programnyelv ismerete
  • Olyan algoritmusok használata, melyekkel a legjobb teljesítmény érhető el gyorsaság és pontosság tekintetében
  • Ergonomikus és funkcionális (érintőképernyő, egyszerű menürendszer, beépített súgó, SMS kommunikáció, nagy felbontású grafikus képernyő, magas szintű védelem stb.
  • Egyedi felhasználói felület kialakításának a lehetősége
  • szabad szoftverletöltés akármennyi PC-re
  • tengely-pozícionálás 250 µs
  • Program előreolvasás. A CNC vezérlés figyeli a várható mozgást, és annak megfelelően optimalizál. 2400 blokk előre, 0,25 ms alatt

A Fagor Automation hajtásokat és encodereket is biztosít, hogy a vevő egy helyről elérje a teljes skálát, ha integrált megoldásra van szüksége

CNC esztergákhoz

CNC 8065 eszterga

Úgy tervezték, hogy a nagy termelékenységű gépekhez alkalmazkodjon. Eszterga központok, karusszel esztergák, ellenorsós esztergák, több hajtott szerszámos esztergák  

CNC 8060 eszterga

Úgy tervezték, hogy ideális megoldást adjon ferdeágyas esztergákhoz, nagy sorozatszámú gyártáshoz pl. az olaj, vagy az energiaipar számára.

CNC 8055 eszterga

Úgy tervezték, hogy nagy termelékenységű gépeken, mégis egyszerű megoldásokat nyújtson. Eszterga központok, karusszel esztergák és síkágyas esztergák. 

CNC 8037 eszterga

Integrált megoldás 2-tengely és egy főorsó kezeléséhez.

CNC marógépekhez

CNC 8065 maró 

Úgy tervezték, hogy a legkomplexebb gépekből is a legjobb teljesítményt hozza ki. Nagy sebességű forgácsolás, 5-tengelyes megmunkáló központok, portál marógépek, horizontálok.

CNC 8060 maró

Megmunkáló központokhoz nagy sebességű forgácsolásra és szerszámgyártásra optimalizálva az autóipar vagy a repülőgép ipar számára.

CNC 8055 maró

Függőleges és vízszintes marógépekhez, megmunkáló központokhoz.

CNC 8037 maró

Integrált megoldás 3-tengely és egy főorsó kezeléséhez.

CNC egyéb alkalmazásokhoz

CNC 8070 általános

Szinte bármilyen géphez illeszthető: köszörűgép, fűrészgép, présgép, faforgácsoló gép, plazavágó stb.

CNC 8055 általános 

Teljes mértékben testre szabható vezérlés. Akár 7 tengely és két főorsó vezérlése is.