A weboldal cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.

 

ELFOGADOM

Hagyományos esztergák

Válassza ki csúcsminőségű hagyományos esztergáink közül azt a szerszámgépet, amely legjobban megfelel az Ön igényeinek. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók csúcsesztergák, fejeszterga gépek és hagyományos karusszel esztergák.

Rendeljen a TST Machine Kft.-től hagyományos esztergát és egy megbízható, a feladatra leginkább megfelelő gépet biztosítunk Önnek.

Amennyiben nem találja az igényeinek megfelelő szerszámgépet kínálatunkban, hívja kollégánkat a +36 70 625 9216 telefonszámon és közösen megkeressük Ön számára a megfelelő megoldást!