A weboldal cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.

 

ELFOGADOM

Robotok

Válasszon hagyományos és kollaboratív ipari robotjaink közül 3kg és 100kg teherbírás közötti méretekben. Hagyományos robotjaink segítségével hatékonyabbá teheti gyártási folyamatait, felgyorsíthatja a munkát, míg kollaboratív robotkarok alkalmazásával minimalizálhatja a sérülések és balesetek előfordulását az üzemben.

Robotjaink és egyéb szerszámgépeink tetszőleges kombinációival gyártási folyamatok széles skáláját vagyunk képesek optimalizálni. Keressen minket bizalommal és együtt megoldást találunk a legkülönbözőbb kihívásokra is.

Mi nem csak beszélünk az innovációról. Bár napjainkra már közhelyként használja minden vezető iparág az automatizáció, innováció és robotizáció fogalmakat, néhány hazai céget leszámítva kevesen dolgozunk azon, hogy magyar kis- és középvállalkozások számára is valós, elérhető alternatívát jelenthessenek a huszonegyedik század legmodernebb technológiái.

Megoldást kínálunk, nem csak gépeket. Mi a TST Machine-nél nap, mint nap azon dolgozunk, hogy megkönnyítsük ügyfeleink életét, levegyük a vállukról a terhet és olyan automatizált munkafolyamatokat alakítsunk ki, amelyekkel nem pusztán alternatívát kínálunk az emberi munkaerőre, hanem jelentős növekedést tudunk elérni a termelékenység terén, kompromisszumok nélkül.


Tűnjön ki versenytársai közül. Szerszámgépek és gyártósorok robotkarral, emberi beavatkozás nélküli kiszolgálása, munkahengerrel működtetett automata ajtónyitás, munkaasztalra rögzített pneumatikus satuk. Ezek azok az eszközök, melyek megkülönböztetik a piacvezetőket a sereghajtóktól.

Mindenről gondoskodunk. Ipari automatizálási szolgáltatásainkkal és közel három évtizedes tapasztalatunkkal az egyetemes és CNC szerszámgépek területén, az Ön cégét is átsegíthetjük az automatizált termelésre való átálláskor tapasztalható, bonyolult és nehézkes folyamatokon. A tervezéstől, a telepítésen és PLC programozáson keresztül a beüzemelésig mindent ránk bízhat. Szakértelmünk segítségével Ön és vállalkozása számára is realitássá válik, hogy olyan megoldásokat alkalmazzon mindennapi munkája során, melyek a hét minden napján, a nap huszonnégy órájában változatlan precizitással végzik el akár a legkomplexebb munkafolyamatokat is.

Rendezés:

AUBO-i5 kollaborativ robotkar

Kérjen árajánlatot!

Ipari robot (10 kg)

Kérjen árajánlatot!

Ipari robot (10 kg)

Kérjen árajánlatot!

Ipari robot (100 kg)

Kérjen árajánlatot!

Ipari robot (13,5 kg)

Kérjen árajánlatot!

Ipari robot (3 kg)

Kérjen árajánlatot!

Ipari robot (30 kg)

Kérjen árajánlatot!

Ipari robot (30 kg)

Kérjen árajánlatot!

Kollaboratív robot (12,5 kg)

Kérjen árajánlatot!

Kollaboratív robot (16 kg)

Kérjen árajánlatot!

Kollaboratív robot (3 kg)

Kérjen árajánlatot!

Kollaboratív robot (5 kg)

Kérjen árajánlatot!

TST IR 20 Ipari robot

Kérjen árajánlatot!